Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.PL Serwer bez GM!

x22abc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz chcialbym was zapytac na jakim serwerze na Polskim metku jest pusto od gmow i mozna bez przypalu botowac w dzien i noc?
Pozdrawiam

Opublikowano

Proste ze na kazdym jest minimalnie jeden ale na ktorym jest ich namniej i sa nie za bardzo aktywni? pamietam ze rok-rok i pol hardkorowo bocilem na orionie bez zadnego przypalu, milione medali konnych mialem, eq +9 i wszystko poodawalem randomowym ludziom w m1 :D mysle sobie od poczatku grac wiec ktory serwer by mi pasowal najbardziej?

Opublikowano

Najprawdobodniej sie zarejstruje na Solarze bo zapewne wiekszosc innych serwerow jest zamknieta dla nowych graczy, jest tam duzo botow na solarze?

Opublikowano

Najprawdobodniej sie zarejstruje na Solarze bo zapewne wiekszosc innych serwerow jest zamknieta dla nowych graczy, jest tam duzo botow na solarze?

Na solarze to administracja wgl. nie banuje. Nie wiem czemu żaden GM nigdy nie przeszedł by się po M2 , mogę się założyć ,że 70% osób z M2 miała by bana ,ponieważ co 2 spot to wait hack i gościu napiera ( nie ukrywam ,że ja tak nie robie ) co nie ?

Ostatnio jakiś ziomek miał pretensje do GM'a że jeśli inni botują to czemu on nie może i po kilku minutach ziomek zbanowany :D

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Moje zdanie jest takie, że servery takie jak Kirian bądź Exandros są zaniedbane i nie mają wgl swoich '' Stróżów '' . Najlepszymi serverami z GM są moim zdaniem 3 Pierwsze oraz Solar.. Nic więcej . Zależy jeszcze na jakim serverze chcesz łowić..

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Na najstarszych raczej częściej zaglądają, jeśli chcesz botować to musisz wiedzieć jak (Najlepiej g 7-15) bo GM'owie , oraz inni kończą/zaczynają pracę w tym czasie...

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...